Visdomstenner

Beliggenhet

Vi gjør det vi kan for å bevare tennene, men av og til har visdomstennene en beliggenhet som gjør det umulig å holde det rent rundt dem. Dette kan føre til infeksjon og kraftig betennelse (smerte og hevelse) som kan spre seg hvis man er uheldig. Det kan også føre til hull i både visdomstannen og nabotannen.

Dersom visdomstannen er tilstrekkelig frembrutt, kan den trekkes ut på vanlig vis. Dersom den ligger dypere i kjevebeinet og er helt eller delvis tildekket av tannkjøtt, må den opereres ut kirurgisk.

Vi har lang erfaring med fjerning av visdomstenner, og operer med full kirurgisk oppdekning her på klinikken. Dersom en visdomstann ser spesielt vanskelig ut, henviser vi til en spesialist i oralkirurgi. Vi legger vekt på at du skal ha minst mulig ubehag under inngrepet. Selve inngrepet går rimelig raskt, oftest under 30 minutter. Mer kompliserte visdomstenner kan ta noe lengre tid, men sjeldent over en time.

Vi har direkteoppgjør medHELFO, du slipper å betale mer enn egenandel!

Røntgen av visdomstann

Røntgen av visdomstann

Visdomstann

Visdomstann

Kontaktinformasjon

Kontakt oss gjerne for spørsmål og timebestilling

  • Adresse: Sinsenterrassen 9
  • 0574 Oslo
  • Telefon: 22 15 07 35
  • E-post: post@sinsentannhelse.no

Våre åpningstider

Mandag - fredag: kl.08.00 - 16.00

Visse dager vil det være mulighet for timeavtale etter kl. 16. Spør oss gjerne om dette er nødvendig for deg.

Transport

  • Trikk: Linje 17 Grefsen, går hvert 10. minutt fra Rikshospitalet og via sentrum. Gå av på Sinsenterrassen, kryss veien under broen slik at du får Bunnpris til venstre, så ser du Sinsen Tannhelse i murbygningen til høyre.
  • T-bane: Linje 5 Ringen til Sinsen. Gå ut fra T-banestasjonen via oppoverbakken og ta til høyre på vei ut. Følg bakken nedover til du ser Bunnpris på venstre side i Sinsenterrassen.
  • Buss: Linje 31 Grorud T og 33 Ellingsrudåsen T. Gå av på Rosenhoff og følg veien til fots oppover, eller gå av på Sinsen og følg veien nedover, samme som med T-banen.
  • Kjører du bil, er det parkering i bakgården på plass nr. 1 (rett ved siden av det røde skuret).

Kontakt oss for timebestilling

Legg igjen en forespørsel nedenfor, eller ring oss på
telefon 22 15 07 35

Tusen takk! Din beskjed er sendt. Vi kontakter deg så snart vi kan. Ha en fortsatt fin dag!
Oops! Noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt. Reresh siden og forsøk igjen.
Ring 22 15 07 35